Vrouwen van Nu Cranendonck

CRANENDONCK – Dinsdag 11 februari gaan de leden van Vrouwen van Nu Cranendonck stemmen over het opheffen van de vereniging en om zo zelfstandig verder te gaan. Het bestuur hoopt op een goede opkomst.Tevens houden ze de jaarvergadering met jaar- en kasverslag. Ook is er de Bestuursverkiezing, aftredend en herkiesbaar zijn: Mia Kemperman en Ria Vermeulen. Na de pauze is er muziek en zang. Aanvang om 19.30 uur in De Borgh. Deze avond is het ook opgeven voor een lezing van Ineke Stouken “tradities hebben een verhaal”op woensdag 11 maart. Aanvang is om 20.00 uur in Gemeenschapshuis Den Tref in Hapert. Opgeven voor de rayon activiteit van 31 maart in de Valentijn in Sterksel kan ook. Aanvang is 20.00 uur. En ook kan u zich opgeven voor een workshop bloemschikken in het kader van Pasen op donderdag 2 april in Soerendonk. deze activiteit gaat door tussen 13.30 uur en 15.30 uur.