Jaarlijkse Prinsenfoto met 11 Carnavalsverenigingen

REGIO – U leest het goed, maar liefst 11! Carnavalsverenigingen waren van de partij afgelopen zondag voor de jaarlijkse foto van HAC Weekblad. Het is ondertussen een heuse traditie geworden om alle prinsen uit ons verspreidingsgebied en hun gevolg uit te nodigen voor een groepsfoto, vlak voor het carnaval helemaal losbarst in de regio. 

Iedereen kwam samen in de gezellige Volksmacht in Neerpelt. Nadat iedereen was gearriveerd trok de groep naar het gemeentehuis van Neerpelt waar fotograaf Albert Loos de taak had om ze allemaal samen op de foto te zetten. Deze keer was het een hele uitdaging want met storm Ciara op komst, was er veel wind en vlogen de veren alle kanten op! Toch is het hem weer gelukt. Daarna ging de stoet opnieuw richting De Volksmacht waar men nog kon genieten van een hapje en een drankje. Daarna moesten heel wat prinsen weer op pad, zo werden de Nederlandse prinsen allemaal verwacht bij de uitreiking van de cheque van het Verbroederingsbal in Budel en was er nog een receptie van CV Toeters. Een drukke zondag dus voor de prinsen! 

Fotograaf Albert Loos