Kinderboerenbruiloft O.B.S. De Triolier

BUDEL – Op vrijdag 21 februari organiseren ouders, kinderen en team van Openbare Basisschool De Triolier een kinderboerenbruiloft, gevolgd door een polonaise door alle leerlingen. De feestelijke afsluiting van de ochtend zal in het teken staan van spel, hossen, dansen en knutselen. Natuurlijk wordt er voor een natje en droogje gezorgd. De school is deze dag omgetoverd tot feestzaal: “t Lierke”. Het belooft een heel bijzondere dag te worden, daar de jeugdprins van de Buulder Buk ook dit jaar van De Triolier is. Jeugdprins Kes en zijn jeugdprinses gaan er, onder hun leus: ”Kes en Mara als jeugdprinsenpaar, dat wordt een super carnavalsjaar. Alaaf!”, samen met onze eigen prinsen, prinsessen, vorst van De Triolier en kinderen een topdag van maken. 

Archieffoto