M13 van Sporting Pelt naar Bocholt

PELT – Zaterdag gingen de Sporting Pelt M13 met een klein hartje naar Bocholt om onze terugwedstrijd te spelen. Tussen de speelsters van beiden ploegen ging al rond dat wij weer het onderspit mochten gaan delven. Maar aan zo’n sterk Sporting hadden die van Bocholt zich blijkbaar niet verwacht.  Eerste wedstrijd werd door ons met 2-4 gewonnen. We moesten echt niet onderdoen. Ook de tweede helft werd gewonnen met 5-6. Onze dames waren gewoon supergoed. Bocholt bleef vechten, maar ze raakten niet door de verdediging. Zowel Ingrid als de speelsters waren super tevreden. Het harde werken op training werd beloond. In de laatste match was Bocholt sterker. Onze dames werden moe en terugvechten werd wat moeilijker. Ook het vele balverlies maakte dat Bocholt verder uitliep. Eindstand 5-1.