“Ontdek je Stem” bij het Budels Gemengd Koor

BUDEL – Nog een aantal weken te gaan dan sluit de mogelijkheid om nog gratis deel te nemen aan de sessies bij het Budels Gemengd Koor waarin je ontdekt hoe je stem te gebruiken tijdens het zingen. Trek de stoute  schoenen aan en meld je aan nu het nog kan. Medio april gaan we van start met de mannen én vrouwen die denken niet te kunnen zingen maar graag zouden willen zingen. Wat is mooier dan gedurende de gratis sessies op een laagdrempelige manier met gelijkgestemden er achter te komen dat je wel degelijk kunt zingen? Zingen ontspant, zingen is gezond, zingen is plezier, zingen ontstrest. Onder vakkundige leiding wordt jouw stem “ontdekt”. Wacht niet langer en meld je aan! Meer informatie? Zie www.budelsgemengdkoor.nl of bel 0031 6 224 751 88.