Receptie C.V. de Pintewippers

GASTEL – Carnavalsvereniging De Pintewippers nodigt iedereen uit om de Gastelse hoogheden te feliciteren en een prachtig carnavalsseizoen toe te wensen op de receptie.

Deze receptie zal zondag 16 februari vanaf 18.00 uur plaatsvinden in De Pintewipperstent op het St. Cornelisplein in Gastel. Na afloop van de receptie, rond de klok van 21.00 uur, zullen Jeugdprins Sep, Jeugdprinses Lisa, Jeugdvorst Luuk, Prins Roy, Prinses Nancy, Vorst Stef en zijn Danique de gasten voorgaan in de polonaise waarna een geweldig feest zal ontstaan. Het feest wordt muzikaal opgeluisterd door blaaskapel Excelsior & DJ Frank Groenen. Uiteraard zal de podium-pose waar alle prinsen, prinsessen en vorsten luidkeels toegezongen worden niet ontbreken… één van de Gastelse tradities die we graag in ere houden! Komt allen op tijd want vol = vol! Alaaf en tot zondag!

Foto Albert Loos