Sporting Pelt verslaat Tongeren 34-21

PELT – Ook de Liga houdt de twee punten opnieuw thuis na winst tegen Tongeren.

De eerste goal was nog voor Pelt, maar de volgende 5 minuten bleef Tongeren wel aan de leiding. Daarna ging deze helft redelijk gelijk op, een 4-3 na 10′, een 9-7 na 20′, Simon, Door en Toon met een klein reeksje vlak voor de pauze naar een 13-9. Geen geweldige eerste helft. Onmiddellijk na de rust opnieuw gestart met een reeksje van Benjamin, Robbe en Kenzo naar een 16-9, twee tegenprikken van Tongerse Robbe (vandaag topscorer aan Eburonen-zijde met 6 rozen) naar 16-11, met ook vandaag weer een opmerkelijke invaller Quevin – “ik blijf tegenaanval lopen en word niet moe” – in bloedvorm (6 rozen), verdedigend en scorend zat het nu redelijk en zo gingen we rustig van een 22-13 na 10′, 28-16 na 20′ naar een 34-21. Merci voor de invallers om de talrijke afwezigen te vervangen. Volgende week opnieuw een belangrijke match, dan ontvangen we mede-titelkandidaat Elita, dus supporters zaterdag 18.15 hr op post !