Trendy mode voor vrouwen die volop in het leven staan

WEERT – Al 8 jaar lang is boetiek BMajko te vinden in de Maasstraat in Weert. In deze charmante kledingzaak wordt u welkom geheten door zaakvoerster Majko en haar medewerkster Ingrid. Naast modieuze kledij, kan u hier rekenen op een eerlijk en correct advies. Bovendien wordt de collectie bijna iedere week aangevuld met nieuwe artikelen, zodat er een uniek aanbod gepresenteerd kan worden aan de klanten. 

Majko van Heugten heeft altijd al een passie gehad voor mode. Nadat ze heel wat ervaring opdeed in verschillende kledingzaken, zette ze 8 jaar geleden de stap om haar eigen winkel te openen in de Maasstraat. Samen met haar echtgenoot Jos, die vooral achter de schermen actief is, gaat Majko bijna wekelijks op inkoop waar ze op zoek gaat naar kledingstukken van haar favoriete merken zoals Zip73, Esqualo, Helena Hart,… “Omdat ik zo vaak op inkoop ga, heb ik ook steeds wat nieuws in de winkel. Ik koop ook altijd een kleine hoeveelheid in, want weg = pech. Zo probeer ik dat mijn klanten allemaal te voorzien van een originele, unieke outfit.” De trendy mode die in de rekken hangt is ideaal voor vrouwen die volop in het leven staan. “We richten ons vooral op vrouwen vanaf 30 jaar tot …. En we hebben maten tot en met 44/46. Zo proberen we een ruime doelgroep aan te spreken.” 

BMajko is een winkel waar gezelligheid en plezier voorop staat. “We maken graag tijd voor een babbel en als er eens gelachen kan worden doen we graag mee,” vertelt Majko. “Onze klanten komen hier dan ook graag over de vloer. We nemen onze tijd, bieden een luisterend oor en geven eerlijk advies. En dat wordt geapprecieerd, net zoals wij het belangrijk vinden dat een klant tevreden de winkel verlaat, met een outfit die volledig bij ze past.” 

Momenteel is de nieuwe collectie volop aan het binnenlopen. “Typerend voor dit voorjaar zijn de felle kleurtjes en de prints,” aldus Majko. “Ook zullen we veel lange rokken en lange jurken voorbij zien komen. Op basis van mijn klanten kennis en de ideeën van de klanten zelf natuurlijk gaan we op zoek naar de perfecte outfit. Broeken, blouses, truien, jassen, rokjes en kleedjes,… alles om een volledige outfit samen te stellen hebben we in huis. En natuurlijk kan dit afgewerkt worden met een bijpassende handtas, een prachtige sjaal of een passende ceintuur. Verder hebben we nog diverse accessoires, kom dus zeker eens een kijkje nemen!” 

Wie op zoek is naar kwaliteitskleding aan een betaalbare prijs is hier zeker aan het juiste adres. De dames van BMajko zijn erg actief op social media. Volg ze dus zeker op Facebook en op Instagram! Daar worden ook regelmatig leuke acties georganiseerd. En kom je een artikel tegen op hun Facebook- of Instagrampagina dat je leuk vindt, maar ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan wordt dit met plezier naar je toegestuurd! Is het artikel toch niet naar wens, dan kan je altijd in de winkel terecht voor de naservice. 

De boetiek BMajko is gelegen aan de Maasstraat 5 in Weert. Zeker een bezoekje waard voor wie op zoek is naar pittige, draagbare en betaalbare mode, voor vrouwen die graag gezien willen worden! Voor meer informatie kijk ook zeker op de Facebookpagina en de Instagram-pagina van BMajko. 

Foto’s van de winkel en van Majko en Ingrid