Wejje Gee ’t op zaterdag 14 maart

Op zaterdag 14 maart 2020 is de 7e editie van de Cranendonckse quiz Wejje gee ‘t. De organisatie is verheugd dat er zich al 27 teams hebben aangemeld voor de leukste quiz van Cranendonck. ‘Dit aantal is een evenaring van het record van 2019 en we hebben nog een maand, dus we verwachten eigenlijk dat we ook dit jaar weer een record gaan halen’, aldus de organisatie.

Om alle teams ook dit jaar weer te verrassen met leuke vragen, is de organisatie al op tijd gestart met de quizvragen. ‘Ook dit jaar krijgen we weer vele hulp, maar het is eigenlijk net als met de verkiezing van Prins Carnaval. Iedereen die helpt met het aanleveren van vragen moet zijn mond houden totdat de quiz is opgehaald door de deelnemers’. Inmiddels zijn de thema’s van de 12 hoofdstukken al af en wordt het quizboek gevuld met vragen. Er is nog wel ruimte voor sponsorvragen, want zonder sponsoren kan de quiz niet bestaan.

Ook dit jaar is HAC Weekblad weer sponsor van Wejje gee ’t en hebben we een hoop leuke vragen voorbereid. De vraag is dit jaar is: HAC echt alles meegekregen? HAC Weekblad wekelijks van voor tot achter goed uitlezen kan ervoor zorgen dat je de vragen met gemak kan beantwoorden, maar meestal zijn de teams wel even bezig met het HAC-hoofdstuk.

Vorig jaar won Jong en Oud Nederland de quiz. Wie wordt de winnaar van 2020?

Deelnemen kan nog altijd. Inschrijven kan via de website www.wejjegeet.nl en daar kan een team worden ingeschreven. Deelname kost nog altijd 30 euro en er moet een goed doel gekozen worden waar het team voor gaat spelen. Het winnende team gaat naar huis met een cheque van 500 euro, de nummer 2 krijgt een cheque van 200 euro en de nummer 3 krijgt een cheque van 100 euro. Daarnaast krijgt het winnende team ook een BBQ-pakket om de overwinning goed te kunnen vieren. Om de quiz te kunnen volbrengen, is een team van ongeveer 12 personen nodig. De teams krijgen vijf uur de tijd om de quizvragen te beantwoorden (15.00 – 20.00 uur). Daarna gaat de organisatie de boeken nakijken en is er een feestavond in Partycentrum Proost. Hier wordt later op de avond de winnaar bekend gemaakt.