Cheque Verbroederingsbal

BUDEL-SCHOOT – Zondag 9 februari werden alle carnavalsverenigingen uit Cranendonck verwacht bij manege d’Auw Meule in Budel. De organisatie van het Verbroederingsbal maakte namelijk het bedrag bekend dat elke carnavalsvereniging dit jaar krijgt n.a.v. het voortreffelijke bal in november. Ook de hoogheden van c.v. De Toeters waren natuurlijk van de partij. De Toeters zijn de afgelopen jaren financieel ondersteund door de club van het Verbroederingsbal waardoor het prijzengeld in de optocht extra aangevuld kan worden. Een fantastisch initiatief waar De Toeters enorm dankbaar voor zijn. Zeker toen het bedrag van dit jaar bekend werd gemaakt. Op de cheque stond het bedrag van maar liefst  €1111. De Toeters willen via HAC Weekblad de organisatie van het verbroederingsbal bedanken voor dit schitterende bedrag! Het bedrag wordt als extra prijzengeld uitgekeerd aan alle wagenbouwers, grote en kleine groepen tijdens de optocht van 24 februari aanstaande!

Foto Jos Meusen