Mareser Mega Piraten Koppienfestibal op carnavalszondag

MAARHEEZE – Het Koppienbal ‘nieuwe stijl’ op carnavalszondag in Maarheeze is inmiddels zélf traditie geworden! Dat betekent dat, naast het traditionele ontbijt en de live bijdrage daaraan van alle muziekgroepen van Mares, er tal van acts en activiteiten zijn rondom een thema. Dit jaar staat, in de stijl van het vroegere Veronica’s Muziekland en Tros Muziekfeest op het Plein, de Nederlandstalige piratenmuziek centraal tijdens het Mareser Mega Piraten Festibal! 

Tijdens het Koppienbal van 2019 werd er op bijzonder creatieve wijze ingesprongen op het thema “Jungle!”. In een Smeltkroes die meer weghad van een regenwoud dan een feestzaal, maakte Freek Vonk een sfeerreportage, kon je een jungletocht maken op de rug van een olifant en trad Guns N’ Roses op, vanzelfsprekend met hun hit “Welcome to the Jungle”. Het was kortom een heel geslaagde ochtend, en daarmee is de lat opnieuw behoorlijk hoog gelegd om ook dit jaar weer met een thema op de proppen te komen dat de creativiteit van de bezoekers voldoende prikkelt.

Met “Mareser Mega Piraten Koppienfestibal” heeft de organisatie een thema gekozen waar alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes goed mee aan de slag kunnen. Laat je creativiteit maar eens stromen, denk ‘goed fout’ – en laat je zien maar vooral ook horen op het Koppienbal! Want voor het beste ‘foute’ optreden en de beste look-a-like hebben we ook nog ‘ns leuke prijzen… Heb je daarvoor iets van de organisatie nodig? Stuur een mailtje naar koppienbal@muuzevangers.nl en we nemen contact met je op. Het Koppienbal vindt plaats op zondag 23 februari vanaf 11.00 uur in De Smeltkroes. Toegang én ontbijt zijn gratis, met dank aan onze sponsoren, alleen je kopje koffie of thee moet je zelf betalen.

Foto Een ‘backstage’ foto van de Guns ‘N Roses look-a-likes van vorig jaar.