The Rod Stewart Story in De Hofnar 

VALKENSWAARD – Donderdag 20 februari is ‘Some Guys Have All The Luck’ te zien in Valkenswaard. Een prachtige show over een van de grootste iconen in de rockmuziek, Rod Stewart. De show is een groot succes in Engeland en is nu te zien in Theater De Hofnar!

Valkenswaard – Een fantastische theaterproductie die het leven en de carrière van Rod Stewart viert. Het verhaal en de muziek van deze absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger, Paul Metcalfe als Rod Stewart, die bijna niet van echt te onderscheiden is. Samen met een geweldige live-band brengt hij deze avond hits als Maggie May, Sailing, I Don’t Wanne Talk About en Da Ya Think I’m Sexy. Kaarten reserveren voor ‘The Rod Steward Story’ kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van de voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 0031 40-2074020