Tickets voor rolstoelplaatsen online te koop

HAMONT-ACHEL – Wist je dat veel van de culturele activiteiten in Hamont-Achel ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers? In Cinema Walburg zijn er standaard vier rolstoelplaatsen voorzien en ook in De Posthoorn bestaat de mogelijkheid om een rolstoelpodium te plaatsen. Vanaf begin deze week kan je hiervoor ook specifiek tickets aankopen via aha.hamont-achel.be.

In het verleden kon je bij de online aankoop van een ticket niet specifiek kiezen voor een rolstoelplaats. Deze optie werd ondertussen toegevoegd aan het ticketprogramma. Wanneer je een rolstoelplaats bestelt, kan je op het zaalplan zien waar deze plaatsen gelegen zijn. Ook verenigingen en organisatoren van evenementen kunnen beroep doen op deze rolstoelplaatsen en het rolstoelpodium. Zij dienen hiervoor contact op te nemen met het UiTpunt via uitpunt@hamont-achel.be

Door speciale plaatsen te voorzien voor personen met een handicap, zet het stadsbestuur in op toegankelijkheid. Zo kan iedereen ongestoord en vooral ook comfortabel genieten van het uitgebreid culturele aanbod.