Kantoor Grevenbroek

HAMONT-ACHEL – De financiële sector is sterk in beweging en het rechtstreekse contact met bank en verzekeraar wordt steeds moeilijker. Om haar dienstverlening nog te verbeteren, heeft Kantoor Grevenbroek zich versterkt met deskundigheid en ervaring. 

  • -Marleen Vanfraechem : loket en betalingsverkeer
  • -Chris Janssen :  verzekeringsmakelaar 
  • -Harry Sleurs :  spaar- en beleggingsadviseur
  • -Guido Van Werde : particuliere kredieten 
  • -Jan Lenaerts : allround adviseur met extra focus op en ervaring voor ondernemingen. 

Naast het hedendaagse aanbod om online de dagelijkse verrichtingen te doen kiest Kantoor Grevenbroek uitdrukkelijk voor persoonlijke service en nabijheid. 

Voor al uw bank- en verzekeringsvragen maken ze graag tijd vrij en zorgen ze voor duidelijke antwoorden. Dat met veel zorg en respect voor ieders mening en mogelijkheden. Met gezond verstand, kennis, en heel veel ervaring wordt er samen met elke klant gezocht naar de beste mogelijkheden. 

Zijn er plannen waarbij een krediet noodzakelijk is? Wens je rendabel(er) te sparen of beleggen? Algemene vragen met betrekking tot fiscaliteit, successie, … ? Heb je vragen over verzekeringen? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Kantoor Grevenbroek denkt graag met je mee, en zorgen voor prima advies en bijstand. Want een lokaal team met persoonlijke aanpak : het kan!

Kantoor Grevenbroek: Meester Saklaan 2 bus 1 – 3910 Hamont-Achel  –  011/641575  –   crelan@kantoorgrevenbroek.be ond.nr 0462.817.484