Waarom kiest u voor Liprice Vastgoed? 

BUDEL – Het jaar 2019 was een goed jaar voor Maurice Liplijn, zaakvoerder van Liprice Vastgoed, én ook zeker voor woningverkopers. Maar desondanks staan er toch nog steeds woningen een lange tijd te koop. Maurice hoort en ziet het regelmatig. Liprice Vastgoed is een vastgoedkantoor, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed en mag volgend jaar zijn 5jarig jubileum vieren. Liprice Vastgoed onderscheid zich door zich juist niet te profileren als een makelaarskantoor. 

“Klanten nemen contact met me op wanneer een woning maar niet verkocht kan worden via een reguliere makelaar,” vertelt Maurice. “2019 was een goed jaar op de woningmarkt waarin er verschillende records verbroken werden. Toch is er een groot percentage dat al langere tijd te koop wordt aangeboden. Met name in het hogere segment of woningen die de nodige verbouwingskosten met zich meebrengen om gemoderniseerd te worden.” En dat is nu precies waar Maurice Liplijn kan helpen. 

“Mijn werkwijze is simpel, helder en duidelijk,” legt hij uit. “Het gehele traject is bovendien gratis en vrijblijvend. Wanneer ik een woning wens aan te kopen, zorg ik op korte termijn voor een richtprijs. Als dit akkoord wordt bevonden, kom ik langs voor een exacte waardebepaling en ontvangt de klant een vrijblijvend, definitief bod. Wanneer ook dit wordt aanvaard, bepalen we samen de volgende aspecten zoals de datum van overdracht, staat van opleveren, notaris,… om zo de koop definitief te maken. Komen we er samen niet uit, dan kost het ook niets,” aldus Maurice. 

Meedenken met de klant en een oplossing op maat bieden is erg belangrijk. “Het is perfect mogelijk dat ik een woning koop waarbij de klant de woning weer terug huurt. Of ik koop een woning voor (tijdelijke) verhuur met een terugkoop optie voor de klant. En het gebeurt ook dat ik een woning koop zodat de klant meteen bouwkapitaal beschikbaar heeft.” 

Liprice Vastgoed kan een woning aankopen zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Met als gevolg dat er snel geschakeld en ingekocht kan worden. “Ik tracht ook altijd bereikbaar te zijn, telefonisch of per mail en dat, indien nodig, zelfs 7 dagen per week.” Liprice draagt troeven als discretie, vertrouwen en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Maurice is trouwens uw enige aanspreekpunt gedurende het volledige traject. Wanneer Maurice samen met een klant tot een akkoord komt, krijgt u 100% van het bod uitbetaald. Er gaat geen hoge makelaarscourage vanaf en u hoeft zich geen zorgen te maken of de financiering rond komt. 

Liprice Vastgoed is kiezen voor: 
– directe zekerheid
– een snelle en correcte afwikkeling
– geen ontbindende voorwaarden 
– geen makelaarskosten
– geen dubbele lasten
– geen verkoop stress 
– geen drie dagen bedenktijd 
– oplevering in overleg 
– vaak vermijdt u zo ook dubbele verhuiskosten 

Meer weten? Vraag vrijblijvend uw informatie op via info@liprice.nl of via tel. 0031 644606063. Of neem een kijkje op www.liprice.nl