Uitslag optocht Soerendonk

SOERENDONK – Maandag was in Soerendonk de optocht van CV De Roesdonkers. De optocht ging wat eerder van start zodat alle deelnemers op tijd binnen waren. Hennie Roosen maakte foto’s voor ons. De uitslag is als volgt:

Einduitslag optocht Soerendonk 24-2-2020
Einduitslag individuelen

 1. Stijn en janus – Ballast
 2. Jos Van Gennip – Ich heb unne Kwik-staart
 3. Plumber en Ig – Nou ben ik de draad ook nog kwijt met die herrie

Einduitslag buurtprijzen

 1. Buurt Buurt Dorp – Herenboeren, Ere uw boeren
 2. Buurt Buurt Molenheide – Griepgolf
 3. Buurt Buurt Heuvel-Kruisstraat – Barbaars Feestje

Einduitslag Groepen

 1. Cv De Oelewappers – Gries
 2. Cv De Knotsköp – Bloasprobleem
 3. Cv De Gangmakers – Verrekus Lachûh

Einduitslag Wagens

 1. Cv Ni Normaal – In de stemming voor carnaval!
 2. Cv de Doorzetters – We hebben Watt te veel
 3. Cv Doorgedraaid – Knalfeest

De GeZultUmMérWinneDanMoedeErOchMejRôndSjouwe-Medaille ging naar Stijn en Janus met ‘Ballast’. Wiel Peerlings trofee (Beste Individueel) was ook voor Stijn en Janus met ‘Ballast’. De Michel Feijen-trofee (Aanmoediging/jeugdprijs) werd gewonnen door Cv De Lollebollen met ‘Dans-maar-rietjes’. De Pastoor Bakker-prijs (hoogste aantal punten en niet buiten Roesdonk getrokken) werd gewonnen door Cv Ni Normaal met. ‘In de stemming voor carnaval!’ Cv Ni Normaal wonnen ook De Roesdonker (hoogste aantal punten, ongeacht deelname elders).

Deze foto’s zijn gemaakt door Hennie Roosen.