Carnavalstoernooi BC Budel

BUDEL – Woensdag 19 februari werd er voor de jeugd van BC Budel weer een (verkleed) carnavalstoernooi georganiseerd. De kinderen mochten ook nog een introducé meenemen. De wedstrijdjes waren goed verdeeld. Soms wat sterke speelsters en spelers bij elkaar en dan weer een wedstrijdje met de sterktes door elkaar (beginners mét gevorderden). Het waren leuke en soms ook erg spannende wedstrijden. De kinderen konden in carnavalskleren komen en daar in badmintonnen. Al snel werden sommige kledingstukken als hinderend ervaren en werd er wat uitgedaan. Maar het was een leuk en kleurrijk geheel. En natuurlijk ontbrak de carnavalsmuziek niet! Er zijn verschillende prijzen uitgereikt voor de wedstrijden en voor degene die het leukst verkleed was. Er waren 3 klassen: jongere jeugd, oudere jeugd en introducés (uitslag elders op de sportpagina). Het was weer een gezellig toernooitje.  Lijkt badmintonnen voor u ook een leuke sport: kom op de woensdagavond eens kijken in De Zuiderpoort. En kijk ook eens op www.bcbudel.nl voor nadere info.