Fit worden na Carnaval bij de “HEMA Volksloop”

WEERT – Goed carnaval vieren en daarna weer fit worden. Gezond bewegen dat kan weer komende zondag. Zondag 1 maart start de 480e “Hema IJzeren Man volksloop”. Samen lopen door Kempenbroek, langs de IJzeren Man in Weert. Genieten op de zondagmorgen van de sfeer in het bos. Gezamenlijk lopen stimuleert. En geeft toch weer een impuls aan je loopplezier. Kom en doe mee. Het kan elke eerste zondag van de maand bij de Hema IJzeren Man Volksloop. Voorinschrijven kan tot 28 februari via de website inschrijven.nl 

Een ronde is 3,5 km. Deelnemers hun eigen afstand kiezen van 1 tot en met 5 ronden. De startlocatie is bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 in Weert.

Deze loop komt mede tot stand door Hema, Posno Sport, Cottcha, Leef Studio, Erkens Fietstechniek, Dennenoord en Wertha bieren.