Jeugdvoorstelling Smeltkroes 

MAARHEEZE – De Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes Jeugd te Maarheeze organiseert op zondag 15 maart om 11.00 uur haar vierde voorstelling van dit seizoen. Voor slechts € 4 kunnen kinderen van 4 t/m 11 jaar (en hun (groot)ouders) genieten van de interactieve voorstelling ‘1… 2… 3… Surprise!’ uitgevoerd door Ziezus. 

De voorstelling gaat over Opa Piet. Opa Piet is de oudste man van het dorp, maar dat zie je niet aan hem. Hij is nog reuze fit en vertelt mooie verhalen over vroeger. Deze week wordt opa 100 jaar. Zijn kleindochter Nina heeft met haar familie een surpriseparty georganiseerd. Om 12.00 uur precies zit iedereen verstopt. Opa kan elk moment binnenkomen. Nina telt af: 1…2…3… Surprise! De verrassing is groot. Maar niet voor opa, want opa is weg. Net als zijn koffer. Waar is opa heengegaan? Nina gaat op zoek en hoopt dat de kinderen haar hierbij kunnen helpen. Zal het lukken om opa terug vinden? In deze interactieve voorstelling denken, zingen en spelen de kinderen mee. Ze helpen zelfs een deel van het verhaal te verzinnen. Een voorstelling vol verrassingen en muziek. 

Op zondag 10 mei staat alweer de laatste activiteit van dit seizoen op dit programma! Er is dan een interactieve quiz onder leiding van Bas Poels waarbij vooraf ingeschreven teams actief aan de slag gaan en waarbij alle zintuigen worden ingezet. Vraag alvast je vrienden/vriendinnen en vorm een team!