Tuinaanleg Pepels: nieuwe zaakvoerder, zelfde service

NEERPELT – Tuinaanleg Pepels is dé partner voor een totaalproject voor uw tuin. Niet enkel voor de aanleg, maar ook voor het grondwerk en het onderhoud kan u beroep doen op dit bedrijf. Zo biedt Pepels Tuinaanleg het complete pakket. Jarenlang was Jan Pepels als zaakvoerder het gezicht van de zaak maar per 1 januari heeft hij het bedrijf overgedragen aan Ben Spooren, een van de vaste medewerkers binnen het bedrijf die ondertussen alle kneepjes van het vak onder de knie heeft. “We zijn de overname al enkele jaren aan het voorbereiden,” legt Ben uit. “En voorlopig blijft Jan nog enkele projecten samen met mij opvolgen, zodat de overname voor onze klanten soepel kan verlopen.” 

Ben is al vanaf zijn 15de een vast gezicht binnen het bedrijf. “Ik startte bij Jan Pepels als vakantie- en weekendhulp,” vertelt Ben. “Ik volgde de Bachelor opleiding Tuinaanleg en onderhoud aan de Thomas More campus in Geel en al mijn stages liep ik bij Jan. Nadat ik mijn diploma behaalde, stapte ik meteen als mede-zaakvoerder in het bedrijf.” De wereld van de tuinaanleg heeft weinig tot geen geheimen meer voor Ben. Al jarenlang staat hij in voor diverse projecten, en is hij een bekend gezicht bij veel klanten. “Vaak ben ik het aanspreekpunt op de werven en op die manier heb ik doorheen de jaren al heel wat vertrouwen opgebouwd bij onze klanten. Nu ik de zaak volledig heb overgenomen, verandert er eigenlijk niet veel want de klanten kunnen blijven rekenen op onze goede services en kwaliteit. Jan staat nog steeds klaar met advies waar nodig en ook voor advies over bemesting en ziektebestrijding kunnen we altijd terugvallen op zijn expertise.” 

Tuinaanleg Pepels blijft dus voor zowel particulieren als voor bedrijven het adres voor tuinprojecten allerhande. Na een eerste gesprek wordt er een plan op maat gemaakt. Niet enkel de aankleding van uw tuin kan gerealiseerd worden, ook de aanleg van uw terras of oprit (wat voor bedrijven al een eerste visitekaartje is), en zelfs voor de aanleg van een zwemvijver kan gezorgd worden. Natuurlijk kan er na de aanleg een afspraak gemaakt worden omtrent het onderhoud van uw tuin zodat u zelf enkel hoeft te genieten en u er verder geen omkijken naar heeft. Zowel grote als kleine projecten worden aangenomen en iedere opdracht kan rekenen op dezelfde service en expertise. “We hebben alle materialen en machines in huis om onze diensten tot een goed einde te brengen. Onze plannen worden steeds opgesteld volledig naar wens van de klant. Zo is het geen enkel probleem om o.a. de tuinbesproeiing, de drainage, het tegelwerk, de omheiningen en afsluitingen, de verlichting,… op te nemen in het ontwerp. En natuurlijk hanteren we een correcte prijszetting met het oog op kwaliteit.” Verder kan Pepels eveneens instaan voor al uw grondwerken en/of de aanleg van uw oprit of terras. “We zijn erkend plaatser van Stone & Style waardoor we niet enkel een correcte aanleg maar ook een mooi aanbod aan tegels en klinkers kunnen bieden. Er is voor ieder wat wils want onze stijlen zijn erg divers, gaande van klassiek tot modern.” 

Tuinaanleg Pepels is de geschikte partner voor al uw tuinwensen. Niet voor niets won dit bedrijf Goud bij de Limburgse Tuinaannemer in de categorie 250 m2 in 2017-2018 en Zilver in dezelfde categorie in 2018-2019. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen! 

Tuinaanleg Pepels BVBA 
Wateringstraat 35, 3910 Pelt 
Tel. 0032 476050149
info@pepelstuinaanleg.be
www.pepelstuinaanleg.be