100 jaar Mater Dei ‘In de voetsporen van Angela’

PELT – Op zondag 8 maart is iedereen welkom op de tentoonstelling ‘In de Voetsporen van Angela’. In deze tentoonstelling wordt in beeld en woord hét verhaal van honderd jaar Mater Dei uit de doeken gedaan. Het wordt een tableau vivant vol verborgen verhalen. Fotograaf Carine Van Gerven brengt samen met assistentie van Philomène Reynders ‘verhalen van oud-leerlingen kleuren elk decennium’. De eindredactie is in handen van Leon Vos. Ook is er een tentoonstelling van fotograaf Vikram Kushwah ‘The Education I Never Had’. Alles komt samen in een boekje: ‘In de voetsporen van Angela’ De tentoonstelling op WICO Campus Mater Dei  kan bezocht worden op zondag 8 maart van 14.00 tot 17.00 uur. Mater Dei is gelegen aan de Ursulinenstraat 13-17 in Pelt.