Mankind- Jeugdtheater in De Hofnar

VALKENSWAARD  – Op woensdag 25 maart is de jeugdvoorstelling ‘Mankind’ (6+) te zien in Theater De Hofnar. Het een grappig en intrigerend spel voor kinderen en voor volwassenen een symbolische verhandeling. De mensheid is in de Engelse taal een mooi samengesteld woord, Mankind. Man en kind tegelijk, nooit volwassen, in de groei, onderweg. De evolutie heeft ons gebracht waar we nu zijn. We denken te weten waar we vandaan komen. Maar waar gaan we naartoe? Op zoek naar dat antwoord kunnen we de boeken openslaan. En dan? We bouwen en breken, beklimmen en dalen, maken ruimte voor onszelf en voor anderen. Met vallen en opstaan gaan we vooruit, van generatie op generatie. Zonder te weten waar het eindigt. Met op maat gemaakte muziek van Paul van Kemenade en Stevko Busch, saxofoon en piano. Kaarten reserveren voor ‘Mankind’ kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 tot 17.00 uur of één uur voor aanvang van de voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 0031 40-2074020. De Hofnar ligt aan de Hofnar 10 in Valkenswaard.

Foto Hans Gerritsen