Seizoen WTC Allemaal op de Fiets gestart

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Het 45e fietsseizoen van WTC Allemaal op de Fiets uit St. Huibrechts-Lille is gestart. De leden kregen van de sponsors Zinkwerken Vanbuel, cafetaria De Bosuil bij Cindy en Frans en Carwash-club een uitgebreid pakket wielerkledij aangevuld met helm en clubhemd aangeboden. Voorzitter Dominique Vandormael dankte de sponsors uit naam van alle leden voor hun steun en vertrouwen in de club. Bij een natje en droogje werd de nieuwe wieleroutfit gewikt, gewogen en goed bevonden. 

Tijdens de startvergadering van WTC Allemaal op de Fiets werden de activiteiten over het komende 45e fietsseizoen uit de doeken gedaan. Centraal staan de zondagsritten en aanvullend voor de liefhebbers de woensdagritten. Daarnaast is er de vierdaagse fietsuitstap naar Bergen op Zoom, de dagtrip, deelname aan fietstochten en het seizoen wordt afgesloten met het clubfeest. De bekende Vaheja-fietstochten hebben voortaan ook een andere naam, namelijk de Carwash club-fietstochten. Deze gaan voor de 29e keer door op 4 en 5 juli. Ook zullen dit jaar zullen de retrotochten er deel van uitmaken als alles doorgang mag vinden.