Een dagje uit met de wensboom

MAARHEEZE – Silvie Wijers had voor mevrouw Van Der Heijden, die in Marishof woont op de afdeling waar Silvie werkt, een kaartje met een wens in de wensboom gehangen. Zij wenste voor mevrouw Van Der Heijden een gezellig dagje uit. Op woensdag 11 maart was het dan zover…mevrouw Van Der Heijden en Silvie gingen naar Klein Costa Rica, een tropische vlinder- en vogeltuin in Someren. Mevrouw Van Der Heijden keek haar ogen uit naar de vlinders die om haar hoofd fladderden en de bontgekleurde vogels die tussen de tropische planten en bomen vlogen. Ook de prachtig gekleurde bloemen werden uitgebreid bewonderd. Natuurlijk werd een rustpauze ingelast met een lekker kopje koffie en appeltaart met slagroom. De dames lieten het zich goed smaken. Daarna weer verder want het voeren van de vissen stond op het programma. De verzorgster vertelde volop over de verschillende soorten tropische zoetwatervissen. Welke soorten er waren en wat ze te eten kregen. De grote zoetwaterhaai kwam bijna uit het water gesprongen om het eten te pakken en de kogelvis werd zelfs met een speciale tang gevoerd! Aan het einde van de middag ging mevrouw met een heel tevreden gevoel weer terug naar Marishof: ze had er enorm van genoten.