In de kijker! Giel Seutens

ACHEL – Tennisclub Achel is bijzonder trots op tennislid Giel Seutens. Giel is begonnen met tennis op 59-jarige leeftijd. Hij heeft daarvoor sporten beoefend als badminton en voetbal, maar tennis nam de overhand. Giel is heel competitief en actief binnen de tennisclub. Hij tennist nog minstens drie keer per week bij de Veteranen. Giel heeft zich, naast zijn baan als fotograaf in Achel, meer dan 21 jaar ingezet als vrijwilliger bij de baanpreparatie in Achel waarvoor Tennisclub Achel hem ontzettend dankbaar is. “Wij hebben zijn lidmaatschap dan ook onvoorwaardelijk doorgezet,” aldus het bestuur van ATC. Giel is in zijn vrije tijd altijd op de pleinen te vinden van de Tennisclub. Giel blaast dit jaar 90 kaarsjes uit en daarmee is hij het op één na oudste actieve tennislid van heel Vlaanderen!