Reorganisatie buurtpreventie voltooid

MAARHEEZE – Dinsdag is de reorganisatie van de Maarheezer buurtpreventie Whatsappgroepen voltooid. Buurtpreventie is van 6 groepen naar 3 groepen gegaan waarmee ze de toekomst in zullen gaan om iedereen uitgebreid en toch gericht te kunnen informeren over verdachte situaties en criminaliteit incidenten. Alle deelnemers uit de oude groepen zijn benaderd en verzocht hun naam, adres en telefoonnummer naar ons te e-mailen waaraan velen gehoor hebben gegeven. Deze personen zijn allemaal in de juiste groep ingedeeld: Maarheeze zuid, midden of noord. Vervolgens zijn de oude groepen opgeheven. De (nieuwe) groepsbeheerders gaan met volle enthousiasme aan de slag om de maarheezer groepen actief en draaiende te houden, dank daarvoor! Mochten er nog inwoners zijn die nog niet gemaild hebben en dus nog geen deelnemer zijn in 1 van de 3 Whatsappgroepen, dan verzoeken we hen alsnog de gevraagde gegevens te e-mailen naar buurtpreventiecranendonck@gmail.com. Iedereen die nog niet deelneemt aan buurtpreventie whatsapp, ook uit de andere dorpskernen van de gemeente Cranendonck, en zich eveneens wil aanmelden kan zijn naam, adres en mobiele telefoonnummer mailen naar ons en dan zorgen wij ervoor dat ze zo spoedig mogelijk in de juiste groep worden toegevoegd. Iedereen bedankt voor de medewerking tot zo ver, samen voor een veilig en leefbaar Cranendonck!