Rinie Smulders in de bloemetjes: van de wensboom

MAARHEEZE – Rinie Smulders werd onlangs in de bloemetjes gezet. Haar zoon hing een kaartje in de wensboom. Hij wilde graag dat zijn moeder in de bloemetjes gezet zou worden. Zij heeft de afgelopen tijd nogal wat voor de kiezen gekregen. Tot voor enkele jaren geleden had Rinie een drukke baan. Daarnaast had ze, naast haar eigen gezin, ook de (mantel)zorg voor haar broer en zus. Toen ze met pensioen ging, dacht ze meer tijd voor zichzelf en haar man Benny te hebben. Maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kregen haar kinderen achter elkaar de nodige fysieke problemen die de aandacht en zorg vroegen van moeder. In die drukke periode overleed ook haar enige, alleenstaande, zus. Naast het verdriet moest ze ook nog haar afscheid regelen. Een heel bewogen periode! De wensboom stak haar dan ook graag een hart onder de riem met een prachtig boeket! Hopelijk komt er nu een eind aan al haar ellende en kan ze eindelijk eens aan zichzelf gaan denken en gaan genieten.