’t Buuls Zitje

BUDEL – Een aparte tijd dus ook een apart artikeltje. De vorige week was er een vol tegenstijdigheden. De week begon met een knaller, de Open Dag van de MFC de Borgh op zondag 8 maart. Wat heeft het Buuls Zitje veel bezoekers mogen verwelkomen en wat was er veel interesse voor de activiteiten. Het was hartverwarmend. Het bleek dat er nog veel mensen niet op de hoogte waren van onze locatie en activiteiten. En nog extra benadrukt moest worden dat er echt iedereen welkom is die behoefte heeft aan gezellig samen iets ondernemen of gewoon een praatje met een kopje koffie. ‘t Buuls Zitje kon veel informatie kwijt en er zijn heel wat folders uitgedeeld. Er was ook een prijsvraag georganiseerd. Mensen konden raden hoeveel oranje kaasbolletjes er in de grote vaas zaten. Er werd flink onder- maar ook overschat. Men raadde van 4998 – tot 200 stuks maar het juiste aantal was 403 stuks. Diegene die er het dichts bij zat (398) kon een workshop of gratis lunch winnen en heeft intussen bericht gekregen. Op woensdag 11 maart was er nog een extra lunch en dan op zijn Belgisch. Amai, wat gezellig! Er was waterzooi, frietjes met een snack, lekkere Belgische mayonaise en een toetje toe. Het was weer smullen geblazen en volle bak… ’s Middags kwamen de kinderen van ’t Boerderijtje nog lekker knutselen. Helaas, helaas moest het bestuur van ’t Buuls Zitje woensdagavond besluiten om per direct de locatie te sluiten.  Daarover elders meer op https://www.hacweekblad.eu/2020/03/20/t-buuls-zitje/