Buulder Buk blaast jubileumfeest in mei af

BUDEL – De voorbereidingen van het Bokkenfèst in het kader van het 66-jarige jubileum op 2 en 3 mei waren nog volop bezig. Iedereen had er zin in om er zeker nu een giga-topfeest van te gaan maken. Maar ook deze organisatie ontkomt er niet aan. Met gevoel voor realiteit is gekeken naar het totaalplaatje. Over minder dan zes weken zou het feest gevierd moeten kunnen worden. Alle scenario’s voor ogen houdende moeten we er van uit gaan dat het nog wel even gaat duren voor de effecten van het virus uitgewerkt gaan zijn op onze maatschappij. De organisatoren en het bestuur van c.v. Buulder Buk hebben een verantwoord en veilig feest voor ogen waar iedereen van binnen en buiten het Bokkenriek aan moet kunnen deelnemen. Van jong tot oud. Over een alternatieve datum of vervangende activiteiten wordt druk gespeculeerd. Daarover is nog geen beslissing genomen omdat het daar nog veel te vroeg voor is. In tussentijd houden wij u op de hoogte via www.buulderbuk.nl, op de Facebookpagina of via HAC Weekblad. En we doen een oproep aan iedereen die carnaval een warm hart toedraagt om de komende tijd vooral ook te denken aan onze lokale ondernemingen die vaak al vele jaren carnaval en andere activiteiten in de gemeenschap ondersteunen. 

Foto door Monique Duisters, Prins Bart zal niet samen met de hoogheden uit de regio voor kunnen gaan in het feest op 2 en 3 mei.