HAC Weekblad week 13

HAMONT-ACHEL – HAC Weekblad is er ook in deze corona-tijden. Zo lang als we kunnen en mogen, zorgen we elke week voor een mooie krant. Deze week veel nieuws over de corona-crisis. We schrijven over de gewijzigde maatregelen die nu van toepassing zijn. Denk daarbij aan de uitvaarten, bloed geven, regels voor de kappers, gesloten grenzen en de ‘talloze’ afmeldingen en verplaatsingen van evenementen. Maar we brengen ook het goede nieuws…er zijn veel mooie initiatieven in Hamont-Achel, Cranendonck en Pelt. Zo worden er wafels gebakken, mondkapjes gemaakt, voedsel uitgedeeld, kunst gemaakt (én verkocht) voor het goede doel en nog heel veel meer. Is er ook nieuws zonder corona? Ja natuurlijk! ‘De Partner Van…’ door Evert Meijs, De Grevenbroeker Echo’s, de nieuwe boeken ‘Veer’ van Stefan Boonen en Jan Van Lierde, Di Lucca Moda in Valkenswaard, de 150e Aa-kroniek, de Schatkist, de puzzels, columns en deze week het nieuws van de gemeente Cranendonck!