Theatervoorstellingen Lexke Theatercafé   

BUDEL – Zoals inmiddels algemeen bekend is, heeft de overheid in verband met de coronacrisis besloten, dat (op enkele uitzonderingen na) tot tenminste 1 juni 2020 alle evenementen en bijeenkomsten niet door mogen gaan. Ook de voorstelling die Lexke Theatercafé heeft gepland op 16 mei kan daarom niet doorgaan.

Foto Cabaretpoel 2019

Wat betekent dit voor u als passe-partout-houder? Lexke heeft de voorstelling van Spruijt en Opperman kunnen verplaatsen naar het volgende seizoen en wel naar zaterdag 3 april 2021. Dit betekent voor de bezoekers met een passe partout voor dit seizoen dat het entreebewijs voor de voorstelling van 16 mei 2020 geldig blijft tot 3 april 2021.

Bewaar de kaart zorgvuldig want zonder entreebewijs kunt u de voorstelling volgend jaar niet bijwonen. Voor het volgende seizoen is het ons gelukt weer vier mooie voorstellingen voor u te realiseren. De voorstelling van Spruijt en Opperman op 3 april 2021 wordt als vijfde voorstelling toegevoegd. In augustus wordt het overzicht van het nieuwe theaterseizoen van Lexke Theatercafé bekendgemaakt. Eind augustus hoopt men te kunnen starten met de verkoop van passe partouts.  Dit hangt uiteraard af van de omstandigheden rond het coronavirus.