Oproep: aanrijding fietsers in Zonhoven 

REGIO – Op 10 april vond er een aanrijding plaats tussen een fietser en een wielertoerist. Dit gebeurde ter hoogte van de brug achter de autostrade in Zonhoven (op de baan N72). De wielertoerist, ze waren met twee, raakte een andere fietser tegen hoge snelheid waardoor de fietser van de fiets werd afgeslingerd. De fietser was zo van slag dat er geen gegevens werden uitgewisseld. De wielertoerist heeft dan ook zijn rit richting Hamont verdergezet. Het is een man van middelbare leeftijd. Aanvankelijk had de fietser geen pijn of last, maar later op de dag begon de pijn toch door te dringen aan de knie van de fietser en ook de fiets heeft schade opgelopen. De knie moet behandeld worden met eventueel een hospitalisatie tot gevolg en ook de fiets moet hersteld worden. Het was zeker geen kwaad opzet, maar een banaal ongeluk. Het zou fijn zijn als de wielertoerist in kwestie contact opneemt om alsnog de nodige documenten in orde te brengen voor de verzekeringen. De fietser, André Gybels, kan gecontacteerd worden via [email protected] of via tel. 0032 498 65 59 84.