Weer ‘helden’ in de bloemetjes gezet 

REGIO – Verspaandonk Mode en Bloemsierkunst Rutten zetten iedere week twee mensen in het zonnetje die ten tijde van Corona in de zorg of een andere cruciale sector werken. Zij mogen een prachtige bos bloemen en een shoptegoed van 50 euro in ontvangst nemen. Deze week zijn de helden geworden: Geertje Van der Thiel en Mariken Dominicus. Geertje werd aangemeld door Tinie Bogers. “Geertje werkt met hart en ziel in de thuiszorg in Cranendonck. Helaas is zij momenteel ook ziek, ze is nog niet getest maar heeft naar alle waarschijnlijkheid het Coronavirus. Geertje staat altijd voor iedereen klaar!” Mariken werd aangemeld als ‘heldin in deze tijd’ door Rian Stevens.“Mariken is een alleenstaande moeder die zich voor haar werk ten volle inzet op de longafdeling.”