Wie is uw Corona-held? 

REGIO – Kent u een zorgmedewerker of -medewerkster die in de frontlinie staat? Dan kunt u kans maken om samen met deze ‘held’ te genieten van een heerlijk champagne-ontbijt, aangeboden door Riks de Jong en restaurant De Ark. Wat moet u doen? Breng een (actie)foto van een medewerker of -ster in de zorg met een korte toelichting binnen bij Restaurant De Ark aan de Stationsstraat 75 in Maarheeze (in de brievenbus) of stuur het digitaal naar riksdejong@travelxlathome.nl Vergeet er zeker niet de naam, korte toelichting en de contactgegevens van de aanmelder (incl. mailadres en gsm-nummer). 

Deze week werden Sanne van Deurzen en Bianca Vos opgegeven. De papa en mama van Sanne vinden dat ze dit zeker verdient omdat ze zich iedere dag inzet voor de bewoners van Mariënburght en zelf helaas getroffen werd door het Coronavirus. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar en is ze weer aan het werk. Bianca werd op haar beurt aangemeld door haar zus Monique. “Bianca is werkzaam in het Catharina ziekenhuis Eindhoven. Normaal is ze te vinden op de afdeling kortverblijf, maar nu staat ze op een Corona afdeling in de frontlinie. De meivakantie met haar gezin is, zoals bij velen natuurlijk, niet door kunnen gaan en daarom verdient ze zeker een champagne ontbijtje.”