Ex-Coronapatiënt doet een bijzonder gebaar

BUDEL – Martin van Sint Annaland uit Budel is nu sinds twee weken ex-Coronapatiënt. Hij heeft twee en een halve week in coma gelegen en voor zijn leven gevochten op de IC-afdeling van het UMC te Maastricht. Daarna verbleef hij nog een week in het revalidatie centrum Ciro te Horn. Bij thuiskomst had zijn vrouw Madelon van Sint Annaland het idee om voor artsen en verpleegkundigen van de IC iets bijzonders te maken. Martin en Madelon hebben samen hard gewerkt aan een zeer bijzonder schilderij dat gelegd is met 50.120 kraaltjes op canvas. Het stelt Coronabollen voor met de mooie tekst “Met dank aan alle artsen en Verpleegkundigen van de IC UMC Maastricht” erin verwerkt. Dit bijzondere schilderij hebben ze zaterdag 9 mei aangeboden op de IC afdeling in Maastricht. De medewerkers waren bijzonder verrast en met tranen in hun ogen hebben ze het schilderij in ontvangst genomen. Kijk daar doe je het voor zegt Martin. Het schilderij zal een mooi plekje krijgen in het ziekenhuis.