Bibliotheek Budel gaat weer open 

BUDEL – Bibliotheek Budel is vanaf maandag 18 mei weer geopend. Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte aan dat alle bibliotheken weer open mogen. Bibliotheek De Kempen is blij dat ze met kleine stapjes weer opengaat voor publiek, maar is vanwege het coronavirus genoodzaakt bepaalde maatregelen in te voeren. Ook Bibliotheken hebben te maken met strenge afstands- en hygiëne eisen en worden zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is. Deze maatregelen zijn te raadplegen via www.bibliotheekdekempen.nl/coronavirus Bibliotheek Budel zal open gaan van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Bibliotheek Maarheeze blijft voorlopig nog gesloten, daarvoor werkt Bibliotheek De Kempen nog aan een passende oplossing. De bibliotheek is alleen geopend voor het lenen en inleveren van boeken, tijdschriften en andere materialen. Alle werk- en studieplekken, zitplekken en de toiletten zijn gesloten. Koffie of thee zijn niet verkrijgbaar en kranten zijn niet beschikbaar. Lenen in de Bibliotheek kan alleen via de zelfservice, met gebruik van een Bibliotheekpas. Reserveren via de website is mogelijk. Ook kunnen materialen weer ingeleverd worden. Geleende materialen zijn verlengd tot en met 6 juni.  Lid worden van de Bibliotheek kan via de website of in de vestiging tijdens de openingsuren. Neem voor meer informatie contact op via info@bibliotheekdekempen.nl of via 085 77 33 200.