Jen Compen nieuwe voorzitter Senioren Budel 

BUDEL – Nadat hij al enkele jaren bestuurslid was van de Seniorenvereniging Budel, is Jen Compen nu aangesteld als de nieuwe voorzitter. De vereniging telt ondertussen meer dan 600 leden en ook al worden er momenteel geen activiteiten, vergaderingen of andere bezigheden georganiseerd, Jen is maar wat trots dat hij zichzelf vanaf nu voorzitter mag noemen. Jen is de zoon van Heintje de melkboer (Compen) uit de Broekkant, en Drika Mat (Driessen) van de Schoordijk. Hij is getrouwd met Lillian Roost. Ze leerden  elkaar kennen in de beruchte kroeg club 69. Na een half jaar stapten ze in het huwelijksbootje en samen hebben ze een dochter, Anouk, en een zoon, Dennis. Jen en Lillian zijn bijna 50 jaar getrouwd en hebben ondertussen ook al een kleinzoon, Sem van 8 jaar. Het echtpaar begon in 1975 samen een boekbinderij en zijn sinds vorig jaar op pensioen. Jen hoopt dat de activiteiten van de Seniorenvereniging snel weer op mogen starten. En Jen wil graag iedereen die het moeilijk heeft in deze gekke tijd heel veel moed en sterkte toewensen.