Fietsbieb Pelt open op afspraak 

PELT – Op zaterdag 23 mei en zaterdag 30 mei, steeds van 9.00 uur tot 12.00 uur zal de Fietsbieb Pelt geopend worden op afspraak. Vanaf 13 juni is iedereen er weer welkom, ook zonder afspraak. Vanaf dan zal de Fietsbieb iedere tweede zaterdag van de maand geopend zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. De Fietsbieb is gelegen aan de Markt 9 in Pelt.  Maar wat is de Fietsbieb nu precies en wie baat dit uit? Momenteel zijn er een 9-tal vrijwilligers. Zo zijn er Jean, Laurens en Gerard. Zij zorgen dat de Fietsbieb ontlening op wieltjes verloopt. En dan zijn er Addy, Yvo, Misja, Jorgo en Rudi. Zij staan in voor het nazicht en onderhoud van de Fietsen. De bedoeling van de Fietsbieb is om enerzijds meer kinderen aan het fietsen te krijgen op een budgetvriendelijke manier en anderzijds gebruikte kinderfietsen een nieuw leven te geven. Tevens willen ze het motto “delen” in plaats van “hebben” promoten. Dus, deel deze gedachte en kom naar de Fietsbieb. Voor meer info kan er contact opgenomen worden met Jean via jean.fietsbiebpelt@gmail.com of via tel. 0032 468 576919.