Het Grote Thuis voor de Buis Kids Event

BUDEL – Op zaterdag 23 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt het ‘Grote Thuis voor de Buis Kids Event’ georganiseerd.  Vele verzoekjes kwamen er de afgelopen weken binnen of het niet mogelijk zou zijn om een quiz te maken, speciaal voor kinderen. Bij eerdere edities van TVDB deden namelijk ook veel kinderen mee, maar waren er best wat vragen die wat moeilijk waren voor kinderen. De organisatie is hiermee aan de slag gegaan en presenteert zaterdag 23 mei Het Grote Thuis voor de Buis Kids Event.

er wordt gestreden om de felbegeerde Kids Quiztitel en natuurlijk een aantal mooie prijzen. De quizvragen zijn helemaal gericht op kinderen. Ook zal er een doe-opdracht zijn waarmee een extra prijs valt te winnen. Tussendoor kan men aangeven via de app van pap of mam welke muziek er gedraaid moet worden, kan je foto’s doorsturen die in de quiz voorbij komen en kan er mee worden gedanst onder begeleiding van één of twee echte danseressen. Kortom genoeg reden om je in te schrijven.

Om mee te kunnen doen aan de quiz, schrijft u uw kind in via www.thuisvdbuis.nl  Hier is meer informatie te vinden alsook de stream voor de uitzending. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie is €5,00 per team. Wat deze show onderscheidt van andere, is dat de uitzending “live” is, waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit device wordt namelijk uw eigen quiz controller. Hoe dit werkt, wordt allemaal uitgelegd bij aanvang van de show. Om al in de sferen te komen zal de livestream om 18.30 uur open gaan, zodat we om 19.00 uur kunnen starten met de show. Rond 21.00  uur zal bekend zijn wie de winnaar is en sluiten we af met de Kidsdisco. Wij kunnen en mogen deze activiteit alleen organiseren als de regels, die door het RIVM zijn opgesteld, door iedereen in acht wordt genomen. Het Grote Thuis voor de Buis Kids Event wordt powered by Propixx Livestream, Darkness Entertainment en WSS Audio en Light.