Versoepeling bezoekmaatregelen

CRANENDONCK – Dinsdag 19 mei is door premier Rutte en minister De Jonge aangegeven dat verzorgings- en verpleeghuizen die voldoen aan alle voorwaarden van het kabinet vanaf maandag 25 mei bezoek toe mogen laten. Land van Horne is daarom druk bezig met de voorbereidingen om zo snel als mogelijk weer bezoekers te kunnen ontvangen. We volgen uiteraard alle richtlijnen van het kabinet om onze cliënten en medewerkers te blijven beschermen.

De eerste contactpersoon van de cliënt wordt op de hoogte gehouden over de verdere invulling van de bezoekregeling. De versoepeling van de bezoekmaatregelen betekent dat de verschillende alternatieve vormen van contacten die de laatste tijd zijn ontwikkelend vooralsnog in stand worden gehouden. Zo zijn op alle locaties faciliteiten voor beeldbellen aanwezig en de mogelijkheid voor raambezoeken. Voor meer informatie over deze alternatieve contactvormen kunt u contact opnemen met de desbetreffende locatie.  

Stichting Land van Horne, waar zorgcentrum Hieronymus een onderdeel van uitmaakt, is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.500 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.