Afhaalbieb Maarheeze

CRANENDONCK – Inwoners van Maarheeze kunnen tot de Bibliotheek weer open gaat gebruik maken van de afhaalbieb in Maarheeze. Bibliotheekleden kunnen online boeken uit alle vestigingen reserveren en deze op een telefonisch afgesproken tijdstip afhalen. Ook zet de Bibliotheek voor mensen woonachtig in Maarheeze de verrassingstasjes actie voort. Op dinsdagochtend en donderdagochtend kunnen klanten op aanvraag een verrassingstasje afhalen met 4 boeken uit hun favoriete genre. De aanvraag kun je via de website doen: www.bibliotheekdekempen.nl/afhaalbiebmaarheeze. Het afhaalmoment wordt per e-mail afgesproken. Leden die graag zelf boeken uitkiezen in de vestiging zijn van harte welkom in de vestiging in Budel. Deze zijn open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Er gelden bijzondere hygiëne- en veiligheidsmaatregelen wegens de Corona crisis. Deze zijn te raadplegen op de website: www.bibliotheekdekempen.nl/corona.

Neem voor meer informatie contact op via info@bibliotheekdekempen.nl of via 0031 85 77 33 200.

Foto Budel De bib in Budel ging op 18 mei al open