Wie is uw Corona-held? 

REGIO – Kent u een zorgmedewerker of -medewerkster die in de frontlinie staat? Dan kunt u kans maken om samen met deze ‘held’ te genieten van een heerlijk champagne-ontbijt, aangeboden door Riks de Jong en restaurant De Ark. Wat moet u doen? Breng een (actie)foto van een medewerker of -ster in de zorg met een korte toelichting binnen bij Restaurant De Ark aan de Stationsstraat 75 in Maarheeze (in de brievenbus) of stuur het digitaal naar riksdejong@travelxlathome.nl Vergeet er zeker niet de naam, korte toelichting en de contactgegevens van de aanmelder (incl. mailadres en gsm-nummer). 

Deze keer werd Jessica Willems-Umans uit Budel-Dorplein aangemeld door haar beste vriendin Marlou van Deurzen-Looymans. Jessica werkt met corona patiënten bij zorgcentrum Mariënburght in Budel. Van de 25 cliënten zijn er helaas 13 overleden. Daarnaast heeft ze zelf door haar werk ook corona  gehad. Gelukkig is ze inmiddels hersteld en weer aan het werk. Ik heb veel respect voor haar, want naast haar werk heeft ze ook nog 3 kinderen die naar de basisschool gaan en dus ook hen moet begeleiden met hun schoolwerk.  Ik hoop dat ze samen met haar man kan gaan genieten van een heerlijk ontbijt. Dit heeft ze verdiend! Marlou woont zelf in Hamont en heeft haar beste vriendin dus al 3 maanden niet kunnen zien. Hopelijk is dit een leuke verrassing!