Briljanten Huwelijk Janus en An van Meijl

BUDEL – Op 3 mei waren Janus & An 65 jaar getrouwd voor de wet. Op 25 mei vierden ze aangepaste wijze dit jubileum met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Janus en An zijn beiden geboren en getogen in Gastel. Ze zijn binnenkort beiden 90 jaar oud. Sinds hun trouwen in 1955 wonen ze in Budel. Eerst een jaar in de Nieuwstraat, daarna meer dan 50 jaar in de Deken van Baarsstraat.  Sinds 2008 woont het briljantenpaar in het Oda Park. Janus was zeer lange tijd bouwvakker en daarna melkmonsternemer. Momenteel vult hij zijn tijd met zijn hobby’s. Hij heeft landbouwgrond in de Broekkant en deze bewerkt hij als hobbyboer. Ook zijn paard staat hier waarmee hij met de rijwagen ritjes maakt. Verder vult hij zijn tijd met biljarten, puzzelen en fietsen. Hij is ook nog collectant in de kerk.

An had vroeger een textielwinkeltje waar ze heel erg druk mee bezig was. Toen uitbreiding van de winkel niet mogelijk was, is zij hiermee gestopt. Zij heeft in het verleden veel voor de kerk gedaan, onder meer voorlezen en poetsen. Ook is ze lang collectant geweest voor goede doelen. Ze heeft vele jaren mantelzorg gedaan voor een buurvrouw en voor de bejaarden in het verzorgingshuis Mariënburght. Gymmen en fietsen deed ze ook graag vroeger. Nu doet zij veel kaarten, maar de grootste hobby is nog steeds de zorg over anderen en de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Janus en An wonen op hun 89e jaar nog altijd zelfstandig met een klein beetje thuiszorg en mantelzorg van de kinderen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van harte gefeliciteerd met het briljanten huwelijk!