Corona-held van de week

REGIO – Kent u een zorgmedewerker of -medewerkster die in de frontlinie staat? Dan kunt u kans maken om samen met deze ‘held’ te genieten van een heerlijk champagne-ontbijt, aangeboden door Riks de Jong en restaurant De Ark. Wat moet u doen? Breng een (actie)foto van een medewerker of -ster in de zorg met een korte toelichting binnen bij Restaurant De Ark aan de Stationsstraat 75 in Maarheeze (in de brievenbus) of stuur het digitaal naar riksdejong@travelxlathome.nl Vergeet er zeker niet de naam, korte toelichting en de contactgegevens van de aanmelder (incl. mailadres en gsm-nummer). 

Marleen Broks heeft haar nichtje Carlijn aangemeld als Corona-held van de week. “Carlijn is IC verpleegkundige in het Catharina ziekenhuis en heeft net een grote klap gehad omdat er een collega aan het corona virus is overleden. Ze heeft 2 kleine kinderen en staat toch iedere keer weer paraat om te blijven helpen. Ik gun het haar om als alles voorbij is even lekker te mogen genieten van een ontbijt samen met haar gezin,” aldus Marleen.