VVV Cranendonck kijkt de kat uit de boom

CRANENDONCK – Op vele plekken zie je weer meer activiteiten nu de landelijke regels per 1 juni zijn versoepeld. Het bestuur van de VVV Cranendonck heeft besloten deze keer niet voorop te lopen. De VVV aan de Markt in Budel blijft nog zeker gesloten tot 15 juni. Dit geldt ook voor het Smokkelmuseum. De vrijwilligers zijn volop bezig om zowel de winkel als het Smokkelmuseum Coronaproof te maken. De VVV zal via Twitter, Facebook, de website en HAC Weekblad laten weten wanneer U weer bij het VVV-kantoor terecht kunt. Het is wel mogelijk om iets via e-mail te bestellen. Gebruik hiervoor [email protected] U krijgt altijd antwoord en het bestelde kan afgehaald worden op de zaterdagochtend tussen 10.30 en 12.00 uur. U behoeft niet vooraf te betalen, maar afrekenen gebeurt alleen met pin!

Let op: Als er geen enkele bestelling is binnengekomen, dan blijft de winkel gewoon gesloten.

Heidehapje
Heeft u al een heidehapje gekocht? Er is besloten om de geldigheidsduur van het Heidehapje 2020 te verlengen tot 31 maart 2021 (in plaats van 31 oktober 2020). De deelnemende ondernemers zijn inmiddels hiervan op de hoogte.

Richtlijnen RIVM
Ook bij de VVV houden ze zich aan de richtlijnen van RIVM. Dus… geen contact en afstand van 1,5 meter in acht nemen. Voor actueel nieuws zie volg de VVV via https://www.facebook.com/toeristinformatiecranendonck/  of