Corona-held van de week 

REGIO – Kent u een zorgmedewerker of -medewerkster die in de frontlinie staat? Dan kunt u kans maken om samen met deze ‘held’ te genieten van een heerlijk champagne-ontbijt, aangeboden door Riks de Jong en restaurant De Ark. Wat moet u doen? Breng een (actie)foto van een medewerker of -ster in de zorg met een korte toelichting binnen bij Restaurant De Ark aan de Stationsstraat 75 in Maarheeze (in de brievenbus) of stuur het digitaal naar riksdejong@travelxlathome.nl Vergeet er zeker niet de naam, korte toelichting en de contactgegevens van de aanmelder (incl. mailadres en gsm-nummer). 

Yvonne van Raan heeft Jeanne Huijers aangemeld als Corona-held van de week. “Ik wil mijn nicht Jeanne Huijers nomineren voor het champagne ontbijt. Ze heeft zich vanaf het begin van de corona uitbraak met hart en ziel ingezet op de cohort afdeling van Mariënburght. Ook mijn vader (92 jaar), wat dus haar oom is, woont daar (zie foto). Zij heeft hem de liefde en aandacht gegeven die wij hem in deze situatie niet hebben en mogen geven. Mede door haar goede zorgen is mijn vader weer opgeknapt van deze verschrikkelijke ziekte. Jeanne bedankt! Je bent een kanjer!,” aldus Marleen.