SACN: Opstart trainingen in het Corona tijdperk

PELT – Dinsdag 2 juni zijn de trainingen van SACN weer gestart, rekening houdend met de voorwaarden en wetgevingen.  Sporting Atletiek Club Neerpelt organiseert trainingen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Alle leden en trainers zijn op de hoogte gebracht van de maatregelen  om alles zo veilig mogelijk te organiseren. Het clubbestuur heeft dan ook alles in het werk gesteld om deze opstart zo veilig mogelijk te laten verlopen en gedaan wat haalbaar is met de huidige maatregelen. Zo is er een trainingsplanning gemaakt met beperkte groepen, worden er enkel in de buitenlucht trainingen gegeven en worden alle groepen voorzien van handgel en ontsmetting vloeistoffen om de materialen te ontsmetten. Op het terrein zijn pictogrammen opgehangen die  duidelijk zijn voor iedereen en er is een corona-verantwoordelijke aangeduid die er altijd zal zijn op de trainingen op de piste in juni.  Als er nu weer nieuwe bepalingen komen van de veiligheidsraad, wordt alles weer opnieuw bekeken. 

Archieffoto: stage in Perpignan (F)