VVV en Smokkelmuseum Cranendonck in Budel gaan weer open

BUDEL – Met ingang van maandag 15 juni gaan de VVV en het Smokkelmuseum Cranendonck aan de Markt 22a in Budel weer open voor publiek. Vooralsnog houden vrijwilligers winkel en museum een dagdeel open, namelijk op maandag t/m vrijdag in de middag en op de zaterdag in de ochtend.   Uiteraard worden de coronamaatregelen van het RIVM nageleefd, zoals de 1½ meter afstand en hygiënevoorschriften (dispenser met ontsmettingsgel is aanwezig). Ook wordt gevraagd contactloos of met pin te betalen.

Voor het museum gelden -zoals bij andere culturele instellingen en horeca- voorlopig nog beperkende maatregelen. Zo is vooraanmelding ingevolge die regels verplicht, dit geldt ook de 1½ meter afstand en een maximum aantal bezoekers. Ook zal bij aanmelding een checkgesprek plaatsvinden naar gezondheid van de bezoeker(s) en worden wat gegevens van de hoofdbezoeker genoteerd. Dit geldt zowel voor de individuele bezoeker, als de bezoeker(s) die een rondleiding met gids wensen (een rondleiding altijd tijdig reserveren s.v.p.); rondleidingen met gids zijn ook buiten openstellingstijden mogelijk, voorlopig echter enkel in gezinsverband. Er is voorlopig geen mogelijkheid tot toiletbezoek.

Bezoekers die ziekteverschijnselen hebben, wordt gevraagd om een andere keer het museum te bezoeken. Aanmelding en gezondheidscheck voor individuele bezoekers kunnen tijdens openingstijden van de VVV voorafgaand aan het bezoek bij de VVV-balie plaatsvinden: het is mogelijk dat u dan even moet wachten totdat andere bezoekers het museum verlaten.Buiten openingstijden kunt u ons bereiken via e-mail. De VVV hoopt bezoekers als vanouds binnenkort weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

E-mail: [email protected]   tel.: 0031 495 587791. Website: www.vvvcranendonck.nl Website: www.smokkelmuseumcranendonck.nl