Start 45e seizoen ‘Allemaal op de fiets’

ST-HUIBRECHTS-LILLE –  Velen hebben de fiets ontdekt of herontdekt  door de coronacrisis.  Voor iedereen die op zoek is naar een club om de reeds opgebouwde conditie te onderhouden kan ‘Allemaal op de Fiets’ een oplossing bieden.

Bij de wielertoeristenclub treft u een sportieve groep en een uitgebreid programma met diverse attractieve ritten. Er worden ook niet-fietsactiviteiten georganiseerd. Door de Coronamaatregelen en het openstellen van de grens kunnen de fietsers weer starten op zondag 21 juni. Het vertrek is om 8 uur op het Dorpsplein te St. Huibrechts-Lille. De eerste ritten worden lichtjes aangepast en gaan over 75, 80 en 85 km. ‘Allemaal op de Fiets’ is een club met twee snelheden, zodat je de snelheid kan kiezen die het best bij je past. Je mag steeds vrijblijvend enkele ritten meefietsen om te zien of het je bevalt. Meer info vind je op de clubsite www.wtcallemaalopdefiets.be of mailen om info kan op dominique@wtcallemaalopdefiets.be