Ledûb Volleybal dames 2 

BUDEL – Het is weer eventjes geleden, maar afgelopen week zijn we begonnen met onze eerste keer beachen. Het was eventjes wennen en nog niet alles ging zoals we wilden, maar dan kan het alleen maar beter toch? 

Door Sanne Gerads

Aankomende tijd zullen we vaker gaan beachen om weer terug op niveau te komen.  Binnen het dames 2-team hebben er enkele veranderen plaatsgevonden. Aankomende tijd zullen we de ‘nieuwe’ spelers aan jullie voorstellen. Eerst even een update over de spelers die blijven!

#13 Eva van Knippenberg – Diagonaal

#14 Fleur Coenegracht – Spelverdeler 
#15 Anna Matheeuwsen – Middenaanvaller

#18 Myrthe Knechten – Middenaanvaller

#20 Anna Schellekens – Spelverdeler

#21 Hanneke Slenders – Passer/loper
#38 Pleun van Asseldonk – Passer/loper 

Ook zal Sanne Kooken het tweede damesteam weer versterken op de diagonaal. Helaas nemen we ook van enkele spelers afscheid. We wensen Lynn, Mirthe, Sara en Femke heel veel succes verder!  Bedankt voor afgelopen seizoen(en)!

Foto Jos Meusen